Sagsområder

Advokat beliggende i København

Valdal Advokatfirma er grundlagt i 1937 af landsretssagfører Lars Valdal og er beliggende på Østerbro i København. Firmaet beskæftiger i dag ca. 40 medarbejdere, heraf 7 jurister.

Vi bestræber os på altid at yde værdiskabende rådgivning af høj faglig og etisk karakter.

Enhver advokat ansat hos Valdal Advokatfirma er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning, som er tegnet hos Codan Forsikring A/S. Denne ansvarsforsikring dækker al advokatvirksomhed, som udøves af vores advokater, uanset hvor denne advokatvirksomhed udøves.

Firmaets forskellige sagsområder

Vi har udover generel praksis som advokat særlig stor erfaring med rådgivning om konkurs- og dødsbobehandling, fast ejendom, generel erhvervs- og selskabsret, erstatningsret, arveret, ansættelsesret og inkasso.

Se mere om de enkelte områder under punkterne i menuen til venstre.

Kontakt en advokat eller anden juridisk medarbejder

Ved spørgsmål eller konkret ønske om juridisk bistand inden for et af de sagsområder, vi dækker, er det altid muligt at tage kontakt til en advokat eller anden juridisk medarbejder i firmaet. Alle kontaktoplysninger samt mere information om hver enkelt advokat og alle andre medarbejdere findes under punktet ’Medarbejdere’ i toppen af siden.

Niels E. Valdal

Advokat (H)

Telefon: 35 38 50 00

Direkte: 82 33 40 22

E-mail: [email protected]